Yourtechclub Amsterdam

Yourtechclub is een toonaangevende technologiepartner voor bedrijven van alle groottes en biedt hoogwaardige, op maat gemaakte oplossingen voor verschillende industrieën, waaronder gezondheidszorg, financiën, e-commerce en meer. Met meer dan een decennium aan ervaring hebben zij met honderden klanten samengewerkt, om hen te helpen hun zakelijke doelen te bereiken door middel van innovatieve en effectieve technologische oplossingen.

Yourtechclub Amsterdam
Plantenbakken bij Yourtechclub Amsterdam

Gedeelde visie: Oplossingen die een verschil maken

Yourtechclub werd geboren uit een eenvoudige visie: technologische oplossingen bieden die écht een verschil maken. Bloei Interieurbeplanting heeft in feite hetzelfde gedaan, maar dan met groene oplossingen. Beide streven wij ernaar om onze klanten te voorzien van hoogwaardige, effectieve oplossingen die bijdragen aan het succes en welzijn van hun organisatie.

Stijlvolle en duurzame plantenbakken voor Yourtechclub Amsterdam

Voor dit project heeft Bloei Interieurbeplanting een collectie ronde plantenbakken geleverd in verschillende soorten en maten. De plantenbakken hebben een subtiel geribbeld oppervlak, waardoor ze robuust en elegant zijn. Ze zijn handgemaakt van het sterke materiaal ficonstone, een mengsel van fiberglas, cement, zand en poedersteen. Ficonstone heeft een natuurlijke uitstraling en is zeer duurzaam. Het materiaal is vrijwel onbreekbaar en het binnenwerk van de plantenbak neemt geen water op.

Bent u ook op zoek naar stijlvolle en duurzame plantenbakken of andere groene oplossingen voor uw kantoor of bedrijfsruimte? Neem dan contact op met Bloei Interieurbeplanting voor een vrijblijvend adviesgesprek.

#BloeiInterieurbeplanting #Yourtechclub #Plantenbakken #Ficonstone #Kantoorinrichting #GroeneOplossingen #Interieurbeplanting #Amsterdam

Plantenbakken Yourtechclub Amsterdam

Meer informatie

Bent u net als bij Yourtechclub Amsterdam ook op zoek naar stijlvolle en duurzame plantenbakken of andere groene oplossingen voor uw kantoor of bedrijfsruimte? Neem dan contact op met Bloei Interieurbeplanting voor een vrijblijvend adviesgesprek.