Moswanden en Mosschilderijen op kantoor: een natuurlijke en geluiddempende oplossing!

Moswanden en Mosschilderijen.
Moswand ontworpen door Bloei Interieurbeplanting.

Moswanden

Bij Bloei Interieurbeplanting geloven we in het belang van een groene en gezonde werkomgeving. Naast onze expertise in interieurbeplanting, bieden wij ook moswanden en mosschilderijen aan om kantoren te voorzien van een natuurlijke uitstraling. Hieronder bespreken we uitgebreid de voordelen en mogelijkheden van moswanden en mosschilderijen op kantoor.

Diverse soorten mos

Wij hebben een speciaal ingerichte ruimte in onze loods waar we moswanden en mosschilderijen maken en leveren. We maken gebruik van diverse soorten mos, zoals platmos, bolmos, rendiermos, longmos, 3Dmos, zijde/kunstmos en gelamineerd mos. Het is zelfs mogelijk om verschillende mossoorten te combineren, waardoor we een uniek effect kunnen creëren. Daarnaast bieden wij de optie om gemummificeerde of zijde kunstbeplantingen te combineren met de mossoorten. Dit noemen wij de “Urban Jungle” optie.

Het mos dat wij gebruiken is geprepareerd, wat inhoudt dat het niet meer leeft en is geïmpregneerd met milieuvriendelijke glycerine. Hierdoor blijft het mos soepel en stofafstotend. Het mos behoudt zijn natuurlijke uitstraling en heeft geen verzorging nodig, zoals water geven. Een ander voordeel van moswanden is de uitstekende akoestische werking. Door de structuur van het mos wordt het geluid geabsorbeerd, waardoor het de akoestiek in de ruimte verbetert.

Moswanden door Bloei Interieurbeplanting.
Moswand met logo ontworpen door Bloei Interieurbeplanting.

Maatwerk moswanden

Bij Bloei Interieurbeplanting streven we naar volledige klanttevredenheid. Daarom bieden wij maatwerk en personalisatie bij het maken van moswanden en mosschilderijen. Het mos kan worden aangebracht op een houten plaat of eco-paneel, welke tegen de wand gemonteerd wordt. We kunnen moswanden in alle denkbare vormen en afmetingen maken, zowel rond als vierkant, en zelfs organische vormen zijn mogelijk. Indien gewenst kunnen we gebruik maken van een houten frame in een RAL kleur naar keuze, zoals zwart of wit. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om de randen van de moswand volledig met mos af te werken.

Mosschilderijen

Naast moswanden bieden wij ook mosschilderijen aan. Deze kunnen geleverd worden met een houten frame, stalen frame of onze nieuwste toevoeging, het Ecoframe. Het Ecoframe is gemaakt van gerecyclede PET-flessen en akoestisch vilt. Het frame is lichtgewicht, bestand tegen rot, schimmel en mijt, en heeft een maximale geluidsabsorptie. Bovendien bevat het Ecoframe geen chemische componenten, waardoor het zeer milieuvriendelijk is. Het Ecoframe is geschikt voor al onze mossoorten en draagt bij aan een duurzame en groene werkomgeving.

Wij begrijpen we het belang van branding, daarom bieden wij de mogelijkheid om uw bedrijfsnaam, logo of slogan te verwerken in onze moswanden en mosschilderijen. Op deze manier kunt u uw kantoor voorzien van een persoonlijke touch en uw merkuitstraling versterken.

Mosschilderij met logo door Bloei Interieurbeplanting.
Moswanden met logo door Bloei Interieurbeplanting.

Goede service!

Reeds vele jaren doen wij zaken met Bloei! Ze informeren mij op tijd wanneer de verschillende beplanting zorg nodig heeft. De medewerkers van Bloei zorgen met hun deskundige kennis dat de planten er altijd goed uitzien. Goede service!
Klant
Marijn Wittgen
Coördinator facilitair Het Huis van Waalre

Onze vaste leverancier voor beplanting

Ik werk al jaren met Bloei samen als een van onze vaste leveranciers voor beplanting. Samen bedenken we telkens weer mooie groene oplossingen voor kantoren en de zakelijke klanten. De samenwerking is fijn en prettig, met altijd persoonlijke contact en betrokkenheid of het nu een klein of groot project is. We gaan altijd voor het beste resultaat en van groen word ik en de klant altijd blij en daarom mooi dat we dit samen mogen realiseren telkens weer.
Klant
Mechteld Vroomen
Interieurontwerper & projectmanager bij B-TOO