sluit sluit

Bloei werd in 2008 opgericht om samen met enthousiaste klanten innovatieve groene concepten te ontwikkelen

Bloei werd in 2008 opgericht om samen met enthousiaste klanten innovatieve groene concepten te ontwikkelen

Ik ben Ricardo Rietveld. Mijn ervaring, kennis en kunde heb ik opgedaan in de acht jaar die ik voor de start van mijn bedrijf, reeds werkzaam ben geweest in de interieur-beplanting rond Eindhoven. Bloei levert niet alleen de groenmaterialen, maar kijkt ook met u mee naar andere factoren zoals de invloed van omgeving, uitstraling, kleur, licht en standplaats. Steeds meer klanten stellen hogere eisen aan de kwaliteit van hun groenomgeving en vragen om een creatief plan dat aansluit op het interieur en bedrijfsimage. Met onze drie vestigingen in Eindhoven, Amsterdam en Nijmegen bedienen wij Nederland en België.

Bloei werd in 2008 opgericht om samen met enthousiaste klanten innovatieve groene concepten te ontwikkelen

Ik ben Ricardo Rietveld. Mijn ervaring, kennis en kunde heb ik opgedaan in de acht jaar die ik voor de start van mijn bedrijf, reeds werkzaam ben geweest in de interieur-beplanting rond Eindhoven. Bloei levert niet alleen de groenmaterialen, maar kijkt ook met u mee naar andere factoren zoals de invloed van omgeving, uitstraling, kleur, licht en standplaats. Steeds meer klanten stellen hogere eisen aan de kwaliteit van hun groenomgeving en vragen om een creatief plan dat aansluit op het interieur en bedrijfsimage. Met onze drie vestigingen in Eindhoven, Amsterdam en Nijmegen bedienen wij Nederland en België.

Planten Huren Kantoor

Planten huren kantoor? Bij Bloei Interieurbeplanting helpen wij u graag met een groenere werkomgeving zonder al te veel zorgen. Als specialist in interieurbeplanting en kantoorplanten brengen wij graag kleur en leven in uw kantoor. Wilt u liever uw kantoorbeplanting niet aan schaffen voor de lange termijn? Dan kunt u er bij Bloei Interieurbeplanting ook voor kiezen om uw kantoor planten te huren. Op die manier maken wij bij Bloei Interieurbeplanting graag ieder kantoor of iedere werkplek een stukje groener. Bekijk hier ons Portfolio met groenconcepten op maat!

Neem contact op voor de mogelijkheden of vraag een offerte aan voor het huren van kantoorplanten bij Bloei Interieurbeplanting.

Voordelen planten huren kantoor

Er zijn meerdere voordelen van het huren of leasen van kantoorplanten. Het huren van planten voor uw kantoor zorgt namelijk niet alleen voor een groenere werkomgeving. De belangrijkste voordelen van kantoorplanten huren zijn namelijk:

🌱 Kantoor planten huren heeft het voordeel dat u niet direct een investering hoeft te doen.

🌱 Daarbij bent u u flexibel op het moment dat u, na afloop van de leaseperiode, een andere groenvoorziening wenst. Huur dus verschillende planten tijdens uw leaseperiode, die op dat moment aansluiten bij uw kantoordesign en interieur.

🌱 Bij plantenverhuur is vervanging van beplanting inbegrepen.

Zo kunt u extra geniet van de voordelen van kantoorplanten huren bij Bloei Interieurbeplanting!

Planten huren met een groenconcept

Bij Bloei Interieurbeplanting kunt u niet alleen planten huren voor uw kantoor, we helpen u ook graag met het opstellen en het uitvoeren van een persoonlijk groenconcept. Afhankelijk van uw kantoor en uw wensen kunnen we aan de slag met diverse soorten planten, bloemen, bomen, plantenbakken en kleuren. Wij matchen het groenconcept bovendien met uw interieurstijl. Kies bijvoorbeeld voor een industriële look of laat een duurzaam thema optimaal tot zijn recht komen. Bent u tevreden met uw groenconcept op maat? Dan kunt u bij Bloei Interieurbeplanting kiezen voor het huren van kantoorplanten, zodat u geen kantoorbeplanting hoeft aan te schaffen. Kunstplanten huren voor kantoor of bomen huren voor uw kantoor is ook mogelijk!

Kantoor planten huren bij Bloei

Wilt u kantoorplanten huren of kantoorplanten leasen? Bij Bloei Interieurbeplanting kunt u kiezen voor verhuur van planten in plaats van de kantoorbeplanting aan te schaffen. Kunstplanten huren voor kantoor of kantoor bomen huren is ook mogelijk. Kunstplanten huren is vooral een uitkomst voor plekken waar weinig licht komt, of die moeilijk te bereiken zijn, waardoor onderhoud lastig is. Bomen in het interieur maken impact en geven uw interieur een luxe uitstraling. Wilt u na uw leaseperiode uw kantoorplanten behouden? Dan kunt u ná de periode besluiten de interieurbeplanting aan te kopen of te vervangen door nieuwe.

Lees meer

 

 

 

Interieurbeplanting

Wilt u interieurbeplanting op kantoor en wilt u weten wat planten op de werkplek voor uw bedrijf kunnen betekenen? Bloei Interieurbeplanting is gespecialiseerd in planten voor bedrijven. Een kantoorplant maakt het werk prettiger en gezonder. Kantoorplanten zorgen namelijk voor een betere luchtkwaliteit, verminderen stress en verhogen de productiviteit van werknemers. Lees hier meer over de positieve effecten van planten op kantoor.

Laat een groenconcept ontwerpen op basis van uw wensen: van tropische planten voor kantoor tot hydrocultuur planten.

Interieurbeplanting met hydrocultuur of seramis

Planten voor kantoor worden voornamelijk op basis van hydrocultuur en seramis toegepast. Het verschil tussen hydrocultuur planten en seramis planten ligt bij de wortels van de planten. Een hydrocultuurplant heeft waterwortels en heeft daarom vrijstaand water nodig.

Bij seramis wordt gebruik gemaakt van planten met grondwortels. Seramiskorrels vervangen de potgrond en kunnen veel meer water vasthouden waardoor minder onderhoud nodig is.

Bloei maakt gebruik van beide systemen. Wilt u planten op basis van seramis kopen of bent u op zoek naar planten en onderhoud van hydrocultuur, Bloei Interieurbeplanting helpt u graag verder. We maken een persoonlijk groenconcept met passende planten voor uw bedrijf. Lees hier meer over onze werkwijze.

Kunstplanten

In sommige ruimtes laten de omstandigheden het niet toe om gebruik te maken van levende beplanting. Een alternatief kan dan gevonden worden in kunstplanten en kunstbloemen. De kwaliteit van kunstplanten en kunstbloemen is de laatste jaren sterk verbeterd. Bloei Interieurbeplanting werkt bij kunstplanten voor kantoor voornamelijk met zijde bloemen en zijde planten, omdat deze nauwelijks van echt zijn te onderscheiden.

Kantoor plantenbakken

U kunt bij Bloei ook terecht voor plantenbakken voor op kantoor. Kiest u voor een natuurlijke uitstraling of juist een industriële look? Geeft u de voorkeur aan handgemaakte producten, of prefereert u de trendy uitstraling van een design kantoorplantenbak?

De voordelen van kantoor plantenbakken

Plantenbakken zijn een praktische aanvulling op het interieur van uw kantoorpand. Een plantenbak werkt als verdeler in een ruimte en geeft werknemers een gevoel van privacy, zonder veel ruimte in te nemen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en welke bakken bij uw interieur passen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met Bloei.

Een volledig groenplan

Wilt u een compleet groenconcept voor uw pand? Bekijk dan ook eens de mogelijkheden voor interieurbeplanting.

Living walls en groene wanden

Groene wanden, livings walls, of green walls, het zijn allemaal termen voor hetzelfde: een prachtige groene plantenmuur. Tover uw saaie muren en wanden om tot een groene oase met een plantenwand. De mogelijkheden zijn haast onbeperkt. Zelfs de meest creatieve ideeën zijn mogelijk, ongeacht de vorm of de locatie. Bloei creëert graag de perfecte groene wand voor u.

Voordelen van groene wanden 

Een groene wand schept rust en vormt een echte eyecatcher binnen uw gebouw. Een plantenmuur geeft niet alleen een enorme boost aan het interieur en de uitstraling van uw pand, maar dragen door de luchtzuiverende werking bij aan een aangenaam binnenklimaat. Tevens leveren living walls een belangrijke bijdrage aan de juiste luchtvochtigheid in een gebouw. Een verticale plantenwand filtert en vangt fijnstof, en produceert zuurstof. Het resultaat is een prettige en gezonde omgeving, die stress en vermoeidheid vermindert.

Impressie living walls

Bekijk het project Kantoor hartje Amsterdam en Gemeentehuis Waalre voor een impressie van onze living walls. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met Bloei.

Kantoorplanten Amsterdam

Kantoorplanten Amsterdam: kleur en leven in uw kantoor

De leukste manier om kleur en leven in uw kantoor te brengen? Dat is met behulp van kantoorplanten Amsterdam. Naast dat kantoorplanten uw kantoor opfleuren, hebben planten een positieve invloed op het concentratievermogen en de productiviteit op de werkvloer. Bij Bloei Interieurbeplanting helpen we graag met het opstellen en het uitvoeren van een persoonlijk groenconcept. Afhankelijk van uw kantoor en uw wensen kunnen we aan de slag met diverse soorten planten, bloemen, bomen, plantenbakken en kleuren. Wij matchen het groenconcept bovendien met uw interieurstijl. Kies bijvoorbeeld voor een industriële look of laat een duurzaam thema optimaal tot zijn recht komen.

Kantoorplanten verhuur Amsterdam

Een interessante optie die wij u bieden is kantoorplanten verhuur Amsterdam. Op deze manier kunt u op een vrijblijvende manier kennis maken met ons groenconcept. Het grote voordeel is bovendien dat u flexibel bent en niet direct een investering hoeft te doen. Wilt u na afloop van de leaseperiode kiezen voor een andere groenvoorziening? Dat regelen wij graag voor u. Daarnaast is vervanging van de beplanting inbegrepen. Uiteraard kunt u na de leaseperiode er ook voor kiezen om de planten toch te kopen. Het huren van planten is mogelijk in de regio Amsterdam, Nijmegen en Eindhoven.

Kantoorplanten kopen Amsterdam

Tot slot bent u bij Bloei Interieurbeplanting aan het juiste adres voor kantoorplanten kopen Amsterdam. Door de planten te kopen, blijven deze uw eigendom. U heeft bovendien recht op garantie. Wilt u een groenontwerp laten maken voor uw kantoor? Of wenst meer informatie over ons en onze werkwijze? Raadpleeg dan de website of neem direct contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via de telefoon, e-mail, WhatsApp en het online contactformulier. Daarnaast kunt u ons en onze projecten volgen via social media. Ons team staat klaar om u op weg te helpen naar een groen en kleurrijk kantoor!

Lees meer

 

Planten Amsterdam

Op zoek naar planten Amsterdam?
Bent u op zoek naar planten Amsterdam voor op uw kantoor? Dan bent u aan het goede adres bij Bloei Interieurbeplanting. Ons team is creatief, enthousiast en helpt u graag bij het ontwerpen van een persoonlijk groenconcept. Wij kijken hierbij naar de uitstraling van uw kantoor en luisteren uiteraard goed naar uw wensen. Creëer bijvoorbeeld een opvallende groene muur, kies voor tropische planten of plaats een grote boom op een prominente plek. Ook het plaatsen van kunstplanten behoort tot onze mogelijkheden. Goed om te weten: wij bieden u de optie om planten te huren of te kopen.

Waarom kiezen voor planten verhuur Amsterdam?
Kiezen voor planten verhuur Amsterdam biedt diverse voordelen. Allereerst betekend het huren van planten dat u niet direct een grote investering hoeft te doen. Daarnaast bent u door het huren van planten flexibel. Als u bijvoorbeeld in een tijdelijk kantoorpand zit, vaak wilt veranderen van inrichting of eerst wilt bekijken hoe planten bevallen is het ideaal om de planten te leasen. Vervanging van de beplanting is inbegrepen tijdens de leaseperiode. Heeft u interesse in plantenverhuur? Kijk dan rond op onze website om inspiratie op te doen of contacteer ons direct voor meer informatie.

Planten kopen Amsterdam bij Bloei Interieurbeplanting
Tot slot kunt u planten kopen Amsterdam bij Bloei Interieurbeplanting. Deze investering zal zijn geld dubbel en dwars waard zijn. Wist u bijvoorbeeld dat planten bijdragen aan een gezonde en productieve werkomgeving? Daarnaast creëert u met groen een duurzame en hippe uitstraling. Als u planten bij ons koop, geniet u van garantie. Samen zorgen we er voor dat u lang plezier heeft van de planten op uw kantoor. Heeft u zelf geen groene vingers of geen tijd om het onderhoud bij te houden? Ook dan bieden we u de helpende hand. Zo kunnen wij elke maand langskomen om de planten te verzorgen. Voor vragen of om direct planten te huren of te kopen, contacteert u ons via de e-mail, telefoon, WhatsApp of het contactformulier!

Lees meer

Interieurbeplanting Den Haag

De manier om uw werkplek een groene en duurzame uitstraling te geven? Dat is met behulp van Bloei Interieurbeplanting. Bij Bloei Interieurbeplanting Den Haag zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen van een groenconcept voor op uw kantoor. Wij luisteren hierbij uitgebreid naar uw wensen en maken altijd een concept dat perfect aansluit bij uw bedrijf. Zo kunnen we een moderne groene moswand creëren, gaan voor een rustgevende sfeer of kiezen voor planten die onderhoudsvrij zijn. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan eens de projecten die wij reeds voor onze klanten hebben uitgevoerd.

De voordelen van interieurbeplanting verhuur Den Haag

Een van de opties die we u bij Bloei Interieurbeplanting bieden is interieurbeplanting verhuur Den Haag. Dit houdt in dat u niet direct een grote investering hoeft te doen maar wel direct kunt genieten van groen op uw kantoor. U heeft hierbij de keuze uit zowel planten als bomen en kunstplanten. Wij zorgen er voor dat de beplanting vervangen wordt indien nodig. Is uw leaseperiode voorbij? Dan heeft u de vrijheid om een andere groenvoorziening te kiezen, interieurbeplanting te kopen of onze samenwerking stop te zetten. U bent flexibel en behoudt hierdoor uw vrijheid, ook als u bijvoorbeeld in een tijdelijk pand werkt.

Interieurbeplanting kopen Den Haag bij Bloei Interieurbeplanting

Tot slot kunt u er voor kiezen om interieurbeplanting te kopen Den Haag bij Bloei Interieurbeplanting. Zo wordt de groenvoorziening uw eigendom en geniet u altijd van een garantie. Heeft u zelf geen groene vingers of weinig tijd om de planten te verzorgen? kies dan voor onderhoudsvrije planten of laat het onderhoud door ons uitvoeren. Op onze website leest u meer over de verschillende mogelijkheden of kunt u direct met ons in contact komen. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of meer informatie wilt over ons en onze diensten!

Lees meer

 

Planten Den Haag

Planten Den Haag voor op uw kantoor

Bent u op zoek naar planten Den Haag om uw kantoorruimte mee op te fleuren? Maak dan kennis met Bloei Interieurbeplanting. Wij zijn een enthousiast team gespecialiseerd in het ontwerpen van groenconcepten voor op uw kantoor. Bij deze groenconcepten kunnen wij gebruik maken van allerlei soorten planten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onderhoudsvrije planten, kunstplanten of tropische planten. Heeft u zelf bepaalde voorkeuren? Laat deze ons dan gerust weten. Uiteraard kunt u ons ook de vrije hand geven of inspiratie op doen via onze website. Hier vindt u foto’s van projecten die wij reeds hebben uitgevoerd.

Wij onderscheiden ons dankzij planten verhuur Den Haag

Bloei Interieurbeplanting onderscheidt zich van andere bedrijven door ook planten verhuur Den Haag aan te bieden. Dit houdt in dat u de planten voor bepaalde tijd huurt in plaats van koopt. Huren is ideaal als u in een tijdelijke pand zit, niet direct een grote investering wilt doen of wilt experimenteren met diverse groenconcepten. Na de leaseperiode, bent u namelijk geheel vrij om voor een andere beplanting te kiezen. Door de variatie en grote vrijheid, is planten verhuur natuurlijk ook ideaal voor bedrijven die vaak willen switchen qua interieur of de laatste trends op de voet willen volgen.

Interesse in planten kopen Den Haag?

Heeft u interesse in planten kopen Den Haag? Uiteraard bent u ook dan van harte welkom bij Bloei Interieurbeplanting. Wij verkopen diverse planten en andere groenvoorzieningen en kunnen tevens het onderhoud voor u verzorgen. Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten over onze mogelijkheden en diensten. Wij zijn bereikbaar via de e-mail, telefoon en het online contactformulier. Daarnaast kunt u natuurlijk rondkijken op onze website en social media accounts voor meer informatie of als u meer te weten wilt komen over onze projecten. Graag tot ziens bij Bloei Interieurbeplanting.

Lees meer

 

Kantoorbeplanting Amsterdam

Kantoorbeplanting Amsterdam

Een groene werkomgeving middels kantoorbeplanting draagt bij aan een aangename werksfeer. Zo blijkt uit onderzoek dat kantoor per¬soneel dat uitzicht heeft op groen, vaak tevredener over hun werkomgeving is. Er zijn verschillende manieren waarop u kunt zorgen voor meer groen binnen uw kantoor. Zo kunt bijvoorbeeld een groen kantoor creëren middels moswanden, living walls of via interieurbeplanting. Ook zijn er tal van verschillende soorten beplanting, zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor tropische planten, exotische planten, mediterrane planten of voor grote bomen.

Bent u op zoek naar stijlvolle kantoor beplanting in Amsterdam?

Bekijk dan onze diverse soorten kantoor beplanting projecten en bekijk waar u uw kantoor groener mee kunt maken. Middels zorgvuldige afstemming van uw interieur kijken wij bij Bloei naar de meest geschikte interieurbeplanting voor uw locatie. Hierdoor zorgt u altijd voor een stijlvolle inrichting van uw kantoorbeplanting. Bij Bloei kunt u terecht voor zowel echte beplanting als voor kunstbeplanting, en kunt deze planten zowel kopen als leasen. Wij gaan graag voor u op zoek naar de beste combinaties om zo tot een stijlvol en compleet geheel te zorgen dat exact aansluit bij uw interieur en persoonlijke voorkeuren.

Zorg voor meer groen in en rodom uw kantoor.

Met kantoorbeplanting zorgt u voor unieke werkruimtes en brengt u tevens sfeer aan in het bedrijfsrestaurant, in centrale ruimtes of in vergaderruimtes. Naast dat een groene werkomgeving bijdraagt aan een aangename werksfeer zorgt kantoorbeplanting ook voor een schone lucht. Zo draagt groen bij aan het verwijderen van fijnstof en andere verontreinigingen in de lucht. Hierdoor ervaren werknemers over het algemeen de luchtkwaliteit vaak als prettig. Kantoorbeplanting is geschikt voor elk type kantoor. Bent u benieuwd wat wij bij Bloei zoal voor uw kantoorruimte kunnen betekenen? Raadpleeg dan een van onze experts voor vakkundig en persoonlijk advies op maat. Wij helpen u graag met het realiseren van uw ideale kantoorbeplanting.

Lees meer

 

Interieurbeplanting Haarlem

Interieurbeplanting Haarlem: omdat groen op de werkvloer belangrijk is!

Groen op de werkvloer is belangrijk. Niet alleen omdat planten sfeervol zijn, maar ook omdat groen bijdraagt aan een productieve en gezonde werkomgeving. Bij Bloei Interieurbeplanting bent u aan het juiste adres voor interieurbeplanting Haarlem en omgeving. Bij ons kunt u planten huren of kopen én kunt u terecht voor een groenconcept op maat. Kies bijvoorbeeld voor een mosmuur, tropische planten of een mooie boom. De mogelijkheden zijn eindeloos en kunnen precies worden afgestemd op uw bedrijf en wensen. Ook kunstplanten of onderhoudsvrij groen zijn een mogelijkheid die wij u bieden.

Wat is interieurbeplanting verhuur Haarlem

Interieurbeplanting verhuur Haarlem houdt simpelweg in dat u de planten en groenvoorzieningen huurt in plaats van koopt. Hierdoor doet u niet direct een grote investering, maar geniet u wel van een groene werkomgeving. Na de leaseperiode bent u vrij om het contract stop te zetten, te kiezen voor een andere groenvoorziening of de planten alsnog aan te schaffen. Het verhuur van planten is voor veel bedrijven een interessante keuze vanwege de vrijheid en flexibiliteit die deze optie u biedt. Neem voor meer informatie over het huren van planten gerust contact met ons op.

Interieurbeplanting kopen Haarlem bij Bloei Interieurbeplanting

Tot slot bent u bij Bloei Interieurbeplanting natuurlijk welkom voor interieurbeplanting kopen Haarlem. Maak gerust een afspraak met ons als u een advies wilt ontvangen over een groenconcept voor uw bedrijf. Wij denken graag met u mee. Om een goed beeld te krijgen van de projecten die wij hebben uitgevoerd kunt u tevens een kijkje nemen op onze website of social media accounts. Hier plaatsen we regelmatig foto’s en verhalen over ons werk. Neem tot slot contact met ons op als u vragen heeft of direct planten wilt kopen of huren. Via de e-mail, telefoon of het contactformulier bereikt u ons snel en eenvoudig.

Lees meer

 

Moswand

Fleur een kille ruimte op met een moswand

Bent u op zoek naar een manier om een kille ruimte of een saaie werkplek op te fleuren? Kies dan voor een moswand! Met een moswand creëert u een opvallende, groene muur die uw bedrijf een unieke touch geeft. Naast dat deze groene muur sfeervol is, verbetert mos de akoestiek binnen uw bedrijf. Zo zullen uw collega’s of werknemers minder last hebben van rumour en omgevingsgeluiden. Bang voor het onderhoud hoeft u niet te zijn. Een moswand heeft vrij weinig onderhoud nodig en blijft vaak jaren mooi. Deze investering is zijn geld dus dubbel en dwars waard!

Moswand kantoor volgens uw wensen

Een moswand kantoor kan precies worden aangepast aan uw wensen. Zo heeft u de keuze uit verschillende soorten mos, verschillende kleuren mos en verschillende ontwerpen. Ga bijvoorbeeld voor een vrij strakke groene muur of creëer juist een speels en natuurlijk effect. Een leuk alternatief voor de moswand is eventueel een groene wand. Een groene wand bestaat vaak uit verschillende soorten planten, wat een bijzonder effect geeft. Kijk gerust eens rond op onze website als u voorbeelden wilt vinden van de moswanden en groene wanden die wij kunnen realiseren op uw kantoor.

Interesse in een moswand kopen?

Heeft u interesse in een moswand kopen voor op uw kantoor? Neem dan gerust contact met ons op. Wij maken graag een persoonlijk groenconcept voor u. Wij denken bovendien met u mee over de mogelijkheden en beantwoorden al uw vragen. Voor meer informatie kunt u natuurlijk ook een kijkje nemen op onze website of social media. Goed om te weten: ook voor het onderhoud van de moswand bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u de optie om het onderhouden te verzorgen op regelmatige basis. U bent hierdoor verzekert van een groene muur die er altijd even perfect bij staat!

Lees meer