Diensten

Wilt u interieurbeplanting op kantoor en wilt u weten wat planten op de werkplek voor uw bedrijf kunnen betekenen? Bloei Interieurbeplanting is gespecialiseerd in planten voor bedrijven. Een kantoorplant maakt het werk prettiger en gezonder. Kantoorplanten zorgen namelijk voor een betere luchtkwaliteit, verminderen stress en verhogen de productiviteit van werknemers. Bekijk hieronder al onze diensten!

Diensten Bloei Interieurbeplanting
Interieurbeplanting door Bloei.

Interieurbeplanting kopen

Bij Bloei Interieurbeplanting kunt u planten kopen of huren. Op basis van uw wensen en de ruimte waar de planten komen te staan, maken wij een groenplan op maat. Na de bespreking van het ontwerp kunt u ervoor kiezen om tot aanschaf over te gaan.

Interieurbeplanting huren

Wilt u planten huren of planten leasen? Bij Bloei Interieurbeplanting kunt u kiezen voor verhuur van planten in plaats van de kantoorbeplanting aan te schaffen. Kunstplanten of bomen huren is ook mogelijk.

Planten op kantoor door Bloei Interieurbeplanting.

Laat een groenconcept ontwerpen

Voor het groenconcept worden alle mogelijkheden die aansluiten op uw wensen besproken. Hierbij stellen we met u een beplantingsplan samen waarbij wij een advies op maat geven.