sluit sluit

Bloei werd in 2008 opgericht om samen met enthousiaste klanten innovatieve groene concepten te ontwikkelen

Bloei werd in 2008 opgericht om samen met enthousiaste klanten innovatieve groene concepten te ontwikkelen

Ik ben Ricardo Rietveld. Mijn ervaring, kennis en kunde heb ik opgedaan in de acht jaar die ik voor de start van mijn bedrijf, reeds werkzaam ben geweest in de interieur-beplanting rond Eindhoven. Bloei levert niet alleen de groenmaterialen, maar kijkt ook met u mee naar andere factoren zoals de invloed van omgeving, uitstraling, kleur, licht en standplaats. Steeds meer klanten stellen hogere eisen aan de kwaliteit van hun groenomgeving en vragen om een creatief plan dat aansluit op het interieur en bedrijfsimage. Met onze drie vestigingen in Eindhoven, Amsterdam en Nijmegen bedienen wij Nederland en België.

Bloei werd in 2008 opgericht om samen met enthousiaste klanten innovatieve groene concepten te ontwikkelen

Ik ben Ricardo Rietveld. Mijn ervaring, kennis en kunde heb ik opgedaan in de acht jaar die ik voor de start van mijn bedrijf, reeds werkzaam ben geweest in de interieur-beplanting rond Eindhoven. Bloei levert niet alleen de groenmaterialen, maar kijkt ook met u mee naar andere factoren zoals de invloed van omgeving, uitstraling, kleur, licht en standplaats. Steeds meer klanten stellen hogere eisen aan de kwaliteit van hun groenomgeving en vragen om een creatief plan dat aansluit op het interieur en bedrijfsimage. Met onze drie vestigingen in Eindhoven, Amsterdam en Nijmegen bedienen wij Nederland en België.

Interieurbeplanting

Wilt u interieurbeplanting op kantoor en wilt u weten wat planten op de werkplek voor uw bedrijf kunnen betekenen? Bloei Interieurbeplanting is gespecialiseerd in planten voor bedrijven. Een kantoorplant maakt het werk prettiger en gezonder. Kantoorplanten zorgen namelijk voor een betere luchtkwaliteit, verminderen stress en verhogen de productiviteit van werknemers. Laat een groenconcept ontwerpen op basis van uw wensen: van tropische planten voor kantoor tot hydrocultuur planten.

Planten voor kantoor worden voornamelijk op basis van hydrocultuur en seramis toegepast. Het verschil tussen hydrocultuur planten en seramis planten ligt bij de wortels van de planten. Een hydrocultuur plant heeft waterwortels en heeft daarom vrijstaand water nodig. Bij seramis wordt gebruik gemaakt van planten met grondwortels. Seramis korrels vervangen de potgrond en kunnen veel meer water vasthouden waardoor minder onderhoud nodig is. Bloei interieurbeplanting maakt gebruik van beide systemen voor interieur beplanting. Wilt u planten op basis van seramis kopen of bent u op zoek naar planten en onderhoud van hydrocultuur, Bloei Interieurbeplanting helpt u graag verder. We maken een persoonlijk groenconcept met passende planten voor uw bedrijf!

Kunstplanten

In sommige ruimtes laten de omstandigheden het niet toe om gebruik te maken van levende beplanting. Een alternatief kan dan gevonden worden in kunstplanten en kunstbloemen. De kwaliteit van kunstplanten en kunstbloemen is de laatste jaren sterk verbeterd. Bloei Interieurbeplanting werkt bij kunstplanten voor kantoor voornamelijk met zijde bloemen en zijde planten, omdat deze nauwelijks van echt zijn te onderscheiden.

Groene Wanden

Tover uw saaie muren en wanden om tot een groene oase met een plantenwand. De mogelijkheden zijn haast onbeperkt. Zelfs de meest creatieve ideeën zijn mogelijk, ongeacht de vorm of de locatie. Een groene plantenwand zal rust scheppen en de eyecatcher zijn binnen uw gebouw. Planten aan de muur binnen zijn niet alleen mooi, maar dagen door de luchtzuiverende werking bij aan een aangenaam binnenklimaat. Tevens leveren groenwanden een belangrijke bijdrage aan de juiste luchtvochtigheid in een gebouw. Een plantenmuur filtert en vangt fijnstof en produceert zuurstof. Een ander voordeel van plantenwanden is de natuurlijke regeling van de luchtvochtigheid. Uiteindelijk leidt dit alles tot een afname in het ziekteverzuim onder werknemers.

Bekijk het project bij Kantoor hartje Amsterdam en Gemeentehuis Waalre voor een impressie van een groene muur. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met Bloei.

Moswanden

Het toepassen van moswanden en creëren van een mooie moswand in de werkomgeving zorgt voor een gevoel van welbehagen bij uw medewerkers en bezoekers. Een moswand verbetert de akoestiek en gaat zonder veel onderhoud jaren mee. Een mos muur is eigenzinnig & 100% duurzaam! Iedere gewenste stijl is mogelijk met onze verschillende soorten mos. Er zijn verschillende varianten van mos in de markt zoals, rendiermos, platmos, bolmos en lappenmos. Laat u adviseren over een moswand voor uw bedrijf!

Bekijk het project bij Bitfury voor een impressie van mos aan de muur of neem contact op voor een persoonlijk groenconcept van muurbeplanting naar uw wensen.

Boeket (kunst)bloemen

Bij Bloei kunt u ook een boeket (kunst)bloemen huren voor uw bedrijf. Het boeket bestaat uit een fraai arrangement van verschillende bloemen. Deze zijde bloemen zijn bijna niet van echte bloemen te onderscheiden!

U kiest voor een huurcontract met wisselservice. Het voordeel is dat u telkens een ander boeket heeft staan. Onze contracten zijn op jaarbasis met de mogelijkheid om te wisselen per kwartaal. De kosten voor een fraai boeket zijn vanaf €29,95 per kwartaal. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Werkwijze

Bloei Interieurbeplanting gaat met een frisse manier met groen om. Met fris bedoelen we nieuwe producten, eigentijdse en tropische planten en innovatieve concepten en groenplannen. Voor het groenconcept worden alle mogelijkheden die aansluiten op uw wensen besproken. Hierbij stellen we met u een beplantingsplan samen waarbij wij een advies op maat geven.

U kunt hierbij kiezen voor echte beplanting of voor kunstbeplanting in de vorm van planten kopen of planten leasen.
In het groenconcept zullen de omgeving, de uitstraling, het kleurgebruik en de standplaats worden behandeld. Afhankelijk van de uitstraling van uw kantoor en uw wensen, wordt er een keuze gemaakt in het scala aan planten, plantenbakken en kleurgebruik. Voor wat betreft de keuze in planten is nagenoeg alles mogelijk binnen de opties hydrocultuur, seramis, kunst of decoratie. Onder andere tropische planten, exotische planten, mediterrane planten en grote bomen.

Kiest u daarnaast voor plantenbakken met een natuurlijke uitstraling of juist met een industriële look, of geeft u de voorkeur aan handgemaakte producten, of prefereert u de trendy uitstraling van design plantenbakken?

Bloei interieurbeplanting helpt u graag met een persoonlijk groenconcept om kleur en leven aan uw werkomgeving te brengen.

Kerst

Versierde kerstboom huren voor uw bedrijf? Een kerstboom of kerstdecoratie wordt door ons piekfijn geregeld! Wij verhuren (kunst)kerstbomen in de meest uiteenlopende combinaties inclusief versiering en verlichting. Bomen vanaf 210 cm en zelfs meer dan 400 cm. Bij de decoratie hebben we aanbod in verlichting, kerststukken, kerstkransen of kerstboompjes. 

Wij verzorgen de plaatsing van de kerstboom en halen deze na de kerstperiode ook weer op. U heeft er geen omkijken naar! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor kerstbomen verhuur te bespreken.

Bekijk hier onze kerstflyer met meer informatie:

Bloei Kerstbomen 2020

Plant Verkoop

Bij Bloei Interieurbeplanting kunt u kantoorplanten kopen. Na de bespreking van het ontwerp kunt u ervoor kiezen om tot aanschaf over te gaan. Het voordeel van de planten kopen is dat de groenvoorziening met bijbehorend interieurplan uw eigendom is en blijft. Daarbij maakt u bij de aanschaf van de kantoorbeplanting automatisch gebruik van onze garantieregeling.

Plant Verhuur

Wilt u planten huren of planten leasen? Bij Bloei Interieurbeplanting kunt u kiezen voor verhuur van planten in plaats van de kantoorbeplanting aan te schaffen. Kunstplanten of bomen huren is ook mogelijk. U kunt planten huren in de regio Amsterdam, Eindhoven en Nijmegen.

Het voordeel van kantoorplanten huren is dat u niet per direct een investering hoeft te doen. U bent flexibel op het moment dat u, na afloop van de leaseperiode, een andere groenvoorziening wenst. Bij plantenverhuur is vervanging van beplanting inbegrepen. Geniet van de voordelen van kantoorplanten leasen!

Onderhoud

Bij het volledig onderhoud, komt Bloei circa eenmaal per maand de beplanting voor u verzorgen. Dit houdt in dat wij de planten van water en voeding voorzien. Ook worden de planten waar nodig gesnoeid en stofvrij gehouden. Met andere woorden:
"U hoeft er alleen maar van te genieten, Bloei zorgt voor de rest."

Bij het kwartaalonderhoud, komt Bloei eenmaal per drie maanden de beplanting voor u controleren. U dient zelf de beplanting op correcte wijze te bewateren. Indien nodig voorzien wij de beplanting van voeding en wordt deze onderhouden.