Geniet zorgeloos van uw beplanting

Wij ontwerpen niet alleen uw groenconcept, maar zorgen ook dat u zonder gedoe van uw beplanting kunt genieten. Wanneer u bij ons een servicecontract neemt, zorgen wij ervoor dat uw planten in topconditie blijven. Met onze plantenkennis en ervaring in de verzorging staan uw kantoorplanten er altijd fris bij.

Verzorging van interieurbeplanting.
Verzorging van planten door Bloei Interieurbeplanting.

Volledig onderhoud

Bij het volledig onderhoud komt Bloei circa eenmaal per maand de beplanting voor u verzorgen. Dit houdt in dat wij de planten van water en voeding voorzien. Ook worden de planten waar nodig gesnoeid en stofvrij gehouden. Met andere woorden: u hoeft er alleen maar van te genieten, Bloei zorgt voor de rest.

Kwartaalonderhoud

Bij het kwartaalonderhoud komt Bloei eenmaal per drie maanden de beplanting voor u controleren. U dient zelf de beplanting op correcte wijze te bewateren. Indien nodig voorzien wij de beplanting van voeding en wordt deze onderhouden.

Onderhoud en verzorging van planten door Bloei Interieurbeplanting.
Onderhoud - Bloei Interieurbeplanting - Kantoorbeplanting

Goede service!

Reeds vele jaren doen wij zaken met Bloei! Ze informeren mij op tijd wanneer de verschillende beplanting zorg nodig heeft. De medewerkers van Bloei zorgen met hun deskundige kennis dat de planten er altijd goed uitzien. Goede service!
Klant
Marijn Wittgen
Co├Ârdinator facilitair Het Huis van Waalre

Onze vaste leveranciers voor beplanting

Ik werk al jaren met Bloei samen als een van onze vaste leveranciers voor beplanting. Samen bedenken we telkens weer mooie groene oplossingen voor kantoren en de zakelijke klanten. De samenwerking is fijn en prettig, met altijd persoonlijke contact en betrokkenheid of het nu een klein of groot project is. We gaan altijd voor het beste resultaat en van groen word ik en de klant altijd blij en daarom mooi dat we dit samen mogen realiseren telkens weer.
Klant
Mechteld Vroomen
Interieurontwerper & projectmanager bij B-TOO