Bloei werd in 2008 opgericht om samen met enthousiaste klanten innovatieve groene concepten te ontwikkelen

Na acht jaar kennis, kunde en ervaring op te hebben gedaan in de interieurbeplanting rond Eindhoven, besloot oprichter Ricardo Rietveld zijn eigen bedrijf te beginnen. Bijna 15 jaar later is het bedrijf uitgebreid met meerdere vestigingen en meer dan 20 teamleden.

Bloei levert niet alleen de groenmaterialen, maar kijkt ook met u mee naar andere factoren zoals de invloed van omgeving, uitstraling, kleur, licht en standplaats. Steeds meer klanten stellen hogere eisen aan de kwaliteit van hun groenomgeving en vragen om een creatief plan dat aansluit op het interieur en bedrijfsimago.

Met onze twee vestigingen in Eindhoven en  Amsterdam bedienen wij Nederland en België.

Planten op kantoor door Bloei Interieurbeplanting.
Bloei Interieurbeplanting.

Een frisse benadering

Bloei Interieurbeplanting gaat met een frisse manier met groen om. Met fris bedoelen we nieuwe producten, eigentijdse en tropische planten en innovatieve concepten en groenplannen. Voor het groenconcept worden alle mogelijkheden die aansluiten op uw wensen besproken. Hierbij stellen we met u een beplantingsplan samen waarbij wij een advies op maat geven.

Leasen of kopen

U kunt hierbij kiezen voor echte beplanting of voor kunstbeplanting in de vorm van planten kopen of planten leasen.

In het groenconcept zullen de omgeving, de uitstraling, het kleurgebruik en de standplaats worden behandeld. Afhankelijk van de uitstraling van uw kantoor en uw wensen, wordt er een keuze gemaakt in het scala aan planten, plantenbakken en kleurgebruik. Voor wat betreft de keuze in planten is nagenoeg alles mogelijk binnen de opties hydrocultuur, seramis, kunst of decoratie. Onder andere tropische planten, exotische planten, mediterrane planten en grote bomen.

Interieurbeplanting door Bloei in Amsterdam, Eindhoven en Nijmegen.
Over Bloei Interieurbeplanting.

Een stijl die past bij uw organisatie

Kiest u daarnaast voor plantenbakken met een natuurlijke uitstraling of juist met een industriële look, of geeft u de voorkeur aan handgemaakte producten, of prefereert u de trendy uitstraling van design plantenbakken?

Bloei interieurbeplanting helpt u graag met een persoonlijk groenconcept om kleur en leven aan uw werkomgeving te brengen.