Living walls en groene wanden

Groene wanden, livings walls, of green walls, het zijn allemaal termen voor hetzelfde: een prachtige groene plantenmuur. Tover uw saaie muren en wanden om tot een groene oase met een plantenwand. De mogelijkheden zijn haast onbeperkt. Zelfs de meest creatieve ideeën zijn mogelijk, ongeacht de vorm of de locatie. Bloei creëert graag de perfecte groene wand voor u.

Groenwand in trappenhuis langs verschillende verdiepingen.
Living wall bij NTS Group Nijmegen door Bloei Interieurbeplanting.

Voordelen van groene wanden

Een groene wand schept rust en vormt een echte eyecatcher binnen uw gebouw. Een plantenmuur geeft niet alleen een enorme boost aan het interieur en de uitstraling van uw pand, maar dragen door de luchtzuiverende werking bij aan een aangenaam binnenklimaat. Tevens leveren living walls een belangrijke bijdrage aan de juiste luchtvochtigheid in een gebouw.

Een verticale plantenwand filtert en vangt fijnstof, en produceert zuurstof. Het resultaat is een prettige en gezonde omgeving, die stress en vermoeidheid vermindert.

Inspiratie

Interieurbeplanting zoals Living wall en groene wand huren.

Goede service!

Reeds vele jaren doen wij zaken met Bloei! Ze informeren mij op tijd wanneer de verschillende beplanting zorg nodig heeft. De medewerkers van Bloei zorgen met hun deskundige kennis dat de planten er altijd goed uitzien. Goede service!
Klant
Marijn Wittgen
Coördinator facilitair Het Huis van Waalre

Onze vaste leveranciers voor beplanting

Ik werk al jaren met Bloei samen als een van onze vaste leveranciers voor beplanting. Samen bedenken we telkens weer mooie groene oplossingen voor kantoren en de zakelijke klanten. De samenwerking is fijn en prettig, met altijd persoonlijke contact en betrokkenheid of het nu een klein of groot project is. We gaan altijd voor het beste resultaat en van groen word ik en de klant altijd blij en daarom mooi dat we dit samen mogen realiseren telkens weer.
Klant
Mechteld Vroomen
Interieurontwerper & projectmanager bij B-TOO