Project 's-Hertogenbosch

Project ‘s-Hertogenbosch
Kantoorbeplanting in Den Bosch door Bloei Interieurbeplanting

Project 's-Hertogenbosch

🌿✨ Bij Bloei Interieurbeplanting zijn we altijd op zoek naar innovatieve manieren om groen te integreren in onze ontwerpen en projecten. 🌱💼

In mei 2023 kregen we een spannende uitdaging voorgeschoteld door een klant in ‘s-Hertogenbosch. Ze vroegen ons om mee te denken over een groenconcept voor hun te verbouwen kantoor. Met onze passie voor natuurlijke schoonheid en elegantie, zijn we aan de slag gegaan en hebben we een groenconcept ontwikkeld dat niet alleen rust uitstraalt, maar ook een vleugje luxe toevoegt aan het interieur.

Ons concept omvat prachtige handgemaakte potten van ATELIER VIERKANT, elk uitgevoerd in verschillende afwerkingen en finishes. Daarnaast hebben bewust gekozen voor natuurlijke materialen zoals coconut/hout en koper om een warme en uitnodigende sfeer te creëren. Samen met de ontwerpers van Fokkema & Partners Architecten hebben we de puntjes op de i gezet, waarbij we de perfecte kleurencombinaties hebben gekozen om het geheel in harmonie te brengen.

Na de succesvolle uitvoering van deze opdracht, zijn we trots te kunnen mededelen dat we ook de andere locaties van onze klant mogen inrichten in dezelfde stijl. 🌿✨

Bloei Interieurbeplanting Den Bosch

Meer informatie

Wilt u interieurbeplanting op kantoor en wilt u weten wat planten op de werkplek voor uw bedrijf kunnen betekenen? Bloei Interieurbeplanting is gespecialiseerd in planten voor bedrijven.