Vroegtijdige samenwerking tussen interieurarchitect en Bloei zorgt voor optimaal resultaat

In 2016 heeft Burobas, een interieurontwerper uit Eindhoven, Bloei benaderd om een groenconcept te bedenken waarbij het interieur is bedacht rondom het thema “het nieuwe samenwerken”.

Gemeentehuis Waalre
Interieurbeplanting door Bloei.
Kantoorplanten voor Gemeentehuis Waalre door Bloei Interieurbeplanting.

Een hybride omgeving

Burobas heeft in samenspraak met alle stakeholders een hybride omgeving bedacht waarin grand-café, bibliotheek, burgerzaken, werkplekken en vergaderen vloeiend in elkaar over gaan. Bloei heeft hierbij een passend groenconcept samengesteld dat we 2018 hebben mogen realiseren door middel van een groenwand en maatwerk plantenbakken voorzien van interieurbeplanting. Tevens hebben we handgemaakte keramische potten van “Atelier vierkant” geplaatst. In de oude raadzaal hebben we een frisse moswand gecreëerd.

Reeds vele jaren doen wij zaken met Bloei! Ze informeren mij op tijd wanneer de verschillende beplanting zorg nodig heeft. De medewerkers van Bloei zorgen met hun deskundige kennis dat de planten er altijd goed uitzien. Goede service!
Klant
Marijn Wittgen
Coördinator facilitair Het Huis van Waalre

Vraag uw vrijblijvende offerte aan

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op voor uw groenplan op maat.

Meer informatie

Wilt u interieurbeplanting op kantoor en wilt u weten wat planten op de werkplek voor uw bedrijf kunnen betekenen? Bloei Interieurbeplanting is gespecialiseerd in planten voor bedrijven.