Bloei Interieurbeplanting, dé partner voor Interieurontwerpers

Groen is belangrijk om toe te passen binnen een ontwerp voor kantoren. We schreven al eens eerder over Biophilic Design. Al in het voortraject, de “Design & Build fase”, heb je met Bloei Interieurbeplanting alle knowhow in huis voor een professioneel en creatief groenplan en advies. Daarna doen wij uiteraard ook de plaatsing én onderhoud van de planten. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van groene en gezonde werkomgevingen door middel van interieurbeplanting, plantenbakken, moswanden en plantverlichting, oftewel een “One Stop Shop” voor interieurontwerpers.

Bloei Interieurbeplanting, dé partner voor Interieurontwerpers
Biophilic Design door Bloei Interieurbeplanting.
Kantoorplanten bij Westbeat Amsterdam door Bloei Interieurbeplanting.

Planten en plantenbakken

Planten zijn onmisbaar in kantoren, niet alleen omdat planten zorgen voor gezondere lucht, een betere luchtvochtigheid en een betere akoestiek; maar óók omdat mensen er blij van worden. Wij zorgen voor de juiste beplanting op de juiste locaties. Planten zijn niet alleen functioneel, maar ook esthetisch een waardevolle toevoeging aan een interieurontwerp. Lees hier meer over kantoorbeplantingen en hydrocultuur.

Naast planten zijn plantenbakken zeer bepalend voor de uitstraling van het ontwerp. Wij adviseren en denken hierin mee. Maar ook geven wij advies of de juiste diepte en de locaties van de plantenbakken. Met ons uitgebreide assortiment aan planten en plantenbakken kunnen wij aan elke wens voldoen.

Moswanden

Naast onze expertise in interieurbeplanting, maken wij ook moswanden en mosschilderijen om kantoren te voorzien van een natuurlijke uitstraling. We maken gebruik van diverse soorten mos, zoals platmos, bolmos, rendiermos, longmos, 3Dmos, zijde/kunstmos en gelamineerd mos. Het is zelfs mogelijk om verschillende mossoorten te combineren, waardoor we een uniek effect kunnen creëren. Daarnaast bieden wij de optie om gemummificeerde of zijde kunstbeplantingen te combineren met de mossoorten. Deze natuurlijke eyecatchers brengen de natuur naar binnen en zorgen voor een rustgevende en inspirerende werkomgeving.

Moswand ontworpen door Bloei Interieurbeplanting.
Kantorplanten bij Sky Showtime Amsterdam door Bloei Interieurbeplanting.

Daglicht en plantverlichting

Planten hebben licht nodig voor het proces van fotosynthese: het chemische proces waarbij planten water en koolstofdioxide omzetten in zuurstof en glucose met behulp van energie uit licht. Dit proces hebben planten bovendien nodig om überhaupt zelf te kunnen groeien. Daarom zetten wij de juiste planten op de juiste locaties. Indien nodig gebruiken wij kunstmatige plantverlichting.

Onderhoud

Bedenken, ontwerpen en inrichten is één ding. Maar daarna zorgen dat alle interieurbeplanting de juiste verzorging krijgt, en jarenlang groen en mooi blijft, is eigenlijk nóg belangrijker. Onderhoud uitgevoerd door de onderhoudsmedewerkers van Bloei Interieurbeplanting is dan ook altijd inbegrepen in elk project. Zo kan de eindklant jarenlang genieten van een groene en gezonde omgeving.

Groenconcept op maat door Bloei Interieurbeplanting.
Vacature Bloei Interieurbeplanting in Amsterdam

Samenwerken?

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden van een samenwerking te bespreken. Met Bloei Interieurbeplanting als partner ben je verzekerd van een professionele en creatieve invulling van interieurbeplanting in elk ontwerp. Samen creëren we groene en gezonde werkomgevingen die bijdragen aan het welzijn en de productiviteit van de gebruikers.