Muurbeplanting

 

Het is bij Bloei ook mogelijk om complete wanden te laten beplanten. Met muurbeplanting biedt u uw medewerkers de mogelijkheid om even te ontsnappen aan de drukte van het kantoor. Een muur vol natuur geeft een gevoel van vrijheid en rust. Mensen ervaren minder stress en blijven meer geconcentreerd in een werkomgeving met beplanting, wat kan doorwerken in een verhoogde productiviteit. Muurbeplanting blijft hierdoor niet beperkt tot puur esthetische waarde maar krijgt ook een functionele bijdrage. Het verenigt het beste uit twee werelden. Bekijk het project voor een kantoor in Amsterdam voor een idee van de muurbeplanting mogelijkheden.

Interieurbeplanting Wand Kantoor Amsterdam
1450189437
Interieurbeplanting Moswand Swatch Group
1460462604
1460461944
Moswanden

 

De moswand is een populaire vorm van muurbeplanting met een kalme uitstraling. Een ruimte kan met een mosmuur worden omgetoverd tot een ware ademende omgeving. Het gebruik van mos biedt veel mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor een volledig effen moswand met professioneel aanzien. Dit is geschikt voor ruimtes waarbij u direct de juiste indruk dient te wekken zoals de entree van uw kantoor of de receptiebalie. Een mooi voorbeeld hiervan is het project voor The Swatch Group in Eindhoven. Het is echter ook mogelijk om gebruik te maken van verschillende soorten en kleuren mos om daarmee aantrekkelijke patronen te creëren zoals bij het project voor The Distrikt in Eindhoven.

Bloei Interieurbeplanting gaat graag samen met u op zoek naar een passende groenoplossing die voldoet aan uw wensen. Bekijk onze projecten voor een impressie van een muur vol groen.

Interesse? Neem nu contact op!

Bedrijf

Naam *

E-mail *

Telefoon *

Onderwerp

Bericht