Kantoorplanten

Wilt u planten op kantoor en wilt u weten wat planten op de werkplek voor uw bedrijf kunnen betekenen, dan bent u bij Bloei Interieurbeplanting op het goede adres. Een kantoorplant maakt het werk prettiger en gezonder. Kantoorplanten zorgen namelijk voor een betere luchtkwaliteit, verminderen stress en verhogen de productiviteit van werknemers. Planten voor kantoor worden voornamelijk op basis van hydrocultuur en seramis toegepast. Het verschil tussen hydrocultuur en seramis ligt bij de wortels van de planten. Een hydrocultuur plant heeft waterwortels en heeft daarom vrijstaand water nodig. Bij Seramis wordt gebruik gemaakt van planten met grondwortels. Seramis korrels vervangen de potgrond en kunnen veel meer water vasthouden waardoor minder onderhoud nodig is. Bloei interieurbeplanting maakt gebruik van beide systemen en helpt u graag verder met uw kantoor planten door middel van een beplantingsplan.

Wilt u meer weten over wat kantoorbeplanting op de werkplek voor u kan betekenen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Kantoorbeplanting
1347358283
Hydrocultuur

Hydrocultuur betekent letterlijk “water opneembaar”. Hydrokorrels zijn gemaakt van gebakken klei. Doordat deze klei een poreuze structuur heeft, ontstaat een perfecte water- en luchthuishouding. Het water en de voeding bevinden zich onder in de plantenbak. De hoeveelheid wordt aangegeven door een watermeter. Door de capillaire werking van de hydrokorrels is dit beschikbaar voor de hydrocultuur plant. Bij dit systeem wordt geen grond gebruikt.

 

Hydrocultuur planten

Omdat het werken met hydroplanten een andere wortelstructuur vergt dan een doorsnee plant, is niet elke plant geschikt voor dit systeem. Hydrocultuur planten worden dan ook speciaal gekweekt voor op kantoor en projecten. Het voordeel van hydrocultuur ten opzichte van aarde is dat het schoner is en dat hydroplanten een langere levensduur hebben.

Voor meer informatie over hydrocultuur kamerplanten kunt u altijd contact met ons opnemen.

Seramis

Doordat niet elke plant op hydrocultuur gekweekt kan worden, werkt Bloei interieurbeplanting ook met seramis substraat. Het verschil tussen de systemen betreft met name de aanwezigheid van aarde (wortelstructuur). Dit geeft ons de mogelijkheid om met bloeiende planten en exclusievere planten en bomen te kunnen werken.

Seramis toepassing

Bijna iedere aarde plant kan overgezet worden naar seramis. Seramis is een eenvoudig, natuurlijk en slim verzorgingsysteem voor kantoorplanten. Het voordeel van seramis is dat de planten maar 1 x per 4 weken water gegeven te worden en hierbij bepaalt de plant zelf hoeveel water.

Voor meer informatie over seramis kunt u altijd contact met ons opnemen via T +31 (0)40 75 11 921 Eindhoven, T +31 (0)297 33 14 12 Amsterdam, E info@bloei-interieurbeplanting.nl

1354700157
Interesse? Neem nu contact op!

Bedrijf

Naam *

E-mail *

Telefoon *

Onderwerp

Bericht

Bloei werkt onder andere voor: