Interieurbeplanting Nijmegen

Mijn naam is Annelieke en ik wil mij graag aan u voorstellen. Na een carrière in de gezondheidszorg, heb ik mijn passie weer gevolgd. Toen Ricardo, de eigenaar van Bloei, mij benaderde om voor hem te komen werken, antwoordde ik direct en enthousiast: “Ja ,dat ga ik weer doen !” Ricardo en ik hebben 9 jaar geleden namelijk als collega’s al samen gewerkt in Eindhoven.

Het op inspirerende wijze bezig zijn met interieurstyling en het stylen met groen, kenmerkt mij. Daarbij vind ik het weer ontzettend leuk om te werken vanuit een adviserende rol, waarin ik kan meedenken met de klant om een optimale en prettige leef- en werkomgeving te creëren. Een interieur waar mensen fijn kunnen werken, wonen en leven! Met heel veel GROEN; een deel van de natuur naar “binnen” halen,  daar voelt een mens zich prettig bij.

Tegenwoordig zijn we namelijk veel meer binnen dan vroeger en zijn de ruimtes goed geïsoleerd. Dat is behaaglijk, maar echt gezond is het niet. Door het gebruik van apparaten zoals printers en computers en de aanwezigheid van vloerbedekking, meubels, etc komen er giftige stoffen vrij waardoor de luchtkwaliteit binnen uiteindelijk slechter is dan buiten! Planten kunnen dan gebruikt worden als actieve luchtzuiveringsmachines.

Op deze manier kan ik mijn vorige werk als longfunctieassistent en mijn huidige werk als groenadviseur samen combineren: Ik kijk graag samen met u als klant naar uw wensen, gecombineerd met de sfeer die uw huis of bedrijf “uitademt”!

1453196883
Interesse? Neem nu contact op!

Bedrijf

Naam *

E-mail *

Telefoon *

Onderwerp

Bericht