Interieurbeplanting mogelijkheden

Mogelijkheden

Planten
Doordat er nauwe contacten met verschillende kwekerijen worden onderhouden, is de keuze in groene, bloeiende, subtropische, mediterrane planten en bomen groot.
Al onze levende planten worden aangeleverd op basis van hydrocultuur en/of seramis. Dat houdt in dat de verzorging tot een minimum beperkt wordt. Indien u helemaal geen onderhoud wenst te plegen kunt u tevens kiezen voor zijdebloemen en planten, of gemummificeerde varianten. De keuze voor een plantensoort wordt mede bepaald door de standplaats (lichtinval, temperatuur, en tocht). Daarbij wordt de reden van de aanschaf verder verkend.
Wenst u bijvoorbeeld door middel van uw groenvoorziening een bijdrage te leveren aan de gezondheid van uw personeel, of heeft deze uitsluitend een esthetische waarde?

Muurbeplanting
Het is bij Bloei ook mogelijk om complete wanden te laten beplanten. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan een op maat gemaakte moswand waarmee een echt ademende omgeving kan worden gecreëerd. Bekijk onze projecten voor een impressie van een muur vol groen.

Plantenbakken
Afhankelijk van de soort en de grootte van de plant, wordt de mogelijkheid in plantenbakken verkend. Plantenbakken leveren wij in alle soorten, maten, materialen. Van eenvoudig tot exclusief. In verschillende prijscategorieën.

Koop of lease?
Tot slot kunt u ervoor kiezen om de groenvoorziening niet zelf aan te schaffen, maar te leasen. Het voordeel van lease is dat u niet direct een investering hoeft te doen. Na afloop van de leaseperiode kunt u zelfs bezien of u een geheel ander groenconcept voor de navolgende periode wilt aanschaffen.

Vrijblijvende offerte
Naar aanleiding van het advies, brengen wij desgewenst een schriftelijke offerte uit. In een vervolggesprek bezien wij gezamenlijk of het advies en de offerte voldoet aan het verwachtingspatroon, of bijgesteld dient te worden.

Levering
Nadat u akkoord bent gegaan met de offerte, plannen wij een moment om de levering te laten plaatsvinden. Afhankelijk van de beschikbaarheid van de gekozen materialen, vindt levering gemiddeld binnen drie weken plaats. Klik hier voor onze algemene voorwaarden.

1347355989
Interesse? Neem nu contact op!

Bedrijf

Naam *

E-mail *

Telefoon *

Onderwerp

Bericht

Bloei werkt onder andere voor: