Interieurbeplanting Eindhoven

INTERIEURBEPLANTING UIT EINDHOVEN VAN HOGE KWALITEIT!

Ik ben Ricardo Rietveld; eigenaar van het in 2008 opgerichte bedrijf Bloei interieurbeplanting te Eindhoven. Laat ik u iets meer over mijn achtergrond in de interieurbeplanting en de daaruit ontstane visie vertellen.

Mijn ervaring, kennis en kunde heb ik opgedaan in de acht jaar die ik voor de start van mijn bedrijf, reeds werkzaam ben geweest in de interieurbeplanting rond Eindhoven. Het mooiste aan die acht jaar was het kunnen ontwerpen van een uniek en innovatief groenplan in combinatie met een enthousiaste klant; het samen zoeken naar een perfect evenwicht tussen mogelijkheden en wensen.

Dat wilde ik door mijn eigen bedrijf in de interieurbeplanting in Eindhoven meer gaan ontplooien. Meer oog voor detail, het gebruik van uniekere materialen en meer aandacht voor de klant. Bloei levert niet alleen de groenmaterialen, maar kijkt ook met u mee naar andere factoren zoals de invloed van omgeving, uitstraling, kleur, licht en standplaats. Dat een groene omgeving van positieve invloed is op de gezondheid van uw medewerkers, moge u inmiddels bekend zijn.

Steeds meer klanten stellen hogere eisen aan de kwaliteit van hun groenomgeving en vragen om een creatief plan dat aansluit op het interieur en bedrijfsimage. Een eenvoudige kantoorplant in een standaardpot is dan niet meer voldoende. De visie van Bloei Interieurbeplanting is dan ook aangeslagen.

Inmiddels is in 2009 de tweede vestiging van Bloei Amsterdam geopend. Ik nodig u uit ook een bezoekje aan de locatie Amsterdam op deze website te brengen. Bloei levert en verzorgt in het hele land uw interieurbeplanting vanuit Eindhoven en Amsterdam!

dscf8845
Interesse? Neem nu contact op!

Bedrijf

Naam *

E-mail *

Telefoon *

Onderwerp

Bericht