Interieurbeplanting Amsterdam

Mijn naam is Mariska van Rijswijk; collega van Ricardo. Onze samenwerking is uit een enthousiast gesprek aan de telefoon geboren en uitgegroeid tot het starten van een vestiging in Amsterdam.

Direct vanuit de schoolbanken ben ik begonnen aan mijn carrière in de interieurbeplanting. Gestart als onderhoudsmedewerker van planten en doorgestroomd als adviseur/verkoper van interieurbeplanting bij kantoren. Gedurende deze periode heb ik veel geleerd over de wisselwerking tussen plant – habitat én plant- mens (werknemer). Planten hebben een positief effect op mensen.

Daarna ben ik werkzaam geweest aan de wortel van de interieurbeplanting; kwekerij van planten en leverancier van plantenbakken. Hier heb ik mijn inhoudelijke kennis verdiept en geleerd te vertalen naar een advies voor uiteenlopende klanten.

Nu is de uitdaging gelegen in de nieuwe vestiging van Bloei te Amsterdam, waar ik met mijn 18 jaar ervaring nu zelf in alle facetten mag ondernemen.

Het is stimulerend om een kantoor te mogen inrichten met planten en de daarbij behorende plantenbakken. Plantenbakken zijn vandaag de dag al kunstobjecten an sich! Het resultaat van een goed advies is een warme, verzorgde en complete omgeving.

En dat inspireert mij!

151130-Bloei-3113 (1)
Interesse? Neem nu contact op!

Bedrijf

Naam *

E-mail *

Telefoon *

Onderwerp

Bericht