sluit sluit

Bloei werd in 2008 opgericht om samen met enthousiaste klanten innovatieve groene concepten te ontwikkelen

Bloei werd in 2008 opgericht om samen met enthousiaste klanten innovatieve groene concepten te ontwikkelen

Ik ben Ricardo Rietveld. Mijn ervaring, kennis en kunde heb ik opgedaan in de acht jaar die ik voor de start van mijn bedrijf, reeds werkzaam ben geweest in de interieur-beplanting rond Eindhoven. Bloei levert niet alleen de groenmaterialen, maar kijkt ook met u mee naar andere factoren zoals de invloed van omgeving, uitstraling, kleur, licht en standplaats. Steeds meer klanten stellen hogere eisen aan de kwaliteit van hun groenomgeving en vragen om een creatief plan dat aansluit op het interieur en bedrijfsimage. Met onze drie vestigingen in Eindhoven, Amsterdam en Nijmegen bedienen wij Nederland en België.

Bloei werd in 2008 opgericht om samen met enthousiaste klanten innovatieve groene concepten te ontwikkelen

Ik ben Ricardo Rietveld. Mijn ervaring, kennis en kunde heb ik opgedaan in de acht jaar die ik voor de start van mijn bedrijf, reeds werkzaam ben geweest in de interieur-beplanting rond Eindhoven. Bloei levert niet alleen de groenmaterialen, maar kijkt ook met u mee naar andere factoren zoals de invloed van omgeving, uitstraling, kleur, licht en standplaats. Steeds meer klanten stellen hogere eisen aan de kwaliteit van hun groenomgeving en vragen om een creatief plan dat aansluit op het interieur en bedrijfsimage. Met onze drie vestigingen in Eindhoven, Amsterdam en Nijmegen bedienen wij Nederland en België.

Interieurbeplanting

Wilt u interieurbeplanting op kantoor en wilt u weten wat planten op de werkplek voor uw bedrijf kunnen betekenen? Bloei Interieurbeplanting is gespecialiseerd in planten voor bedrijven. Een kantoorplant maakt het werk prettiger en gezonder. Kantoorplanten zorgen namelijk voor een betere luchtkwaliteit, verminderen stress en verhogen de productiviteit van werknemers. Laat een groenconcept ontwerpen op basis van uw wensen: van tropische planten voor kantoor tot hydrocultuur planten.

Planten voor kantoor worden voornamelijk op basis van hydrocultuur en seramis toegepast. Het verschil tussen hydrocultuur planten en seramis planten ligt bij de wortels van de planten. Een hydrocultuur plant heeft waterwortels en heeft daarom vrijstaand water nodig. Bij seramis wordt gebruik gemaakt van planten met grondwortels. Seramis korrels vervangen de potgrond en kunnen veel meer water vasthouden waardoor minder onderhoud nodig is. Bloei interieurbeplanting maakt gebruik van beide systemen voor interieur beplanting. Wilt u planten op basis van seramis kopen of bent u op zoek naar planten en onderhoud van hydrocultuur, Bloei Interieurbeplanting helpt u graag verder. We maken een persoonlijk groenconcept met passende planten voor uw bedrijf!

Kunstplanten

In sommige ruimtes laten de omstandigheden het niet toe om gebruik te maken van levende beplanting. Een alternatief kan dan gevonden worden in kunstplanten en kunstbloemen. De kwaliteit van kunstplanten en kunstbloemen is de laatste jaren sterk verbeterd. Bloei Interieurbeplanting werkt bij kunstplanten voor kantoor voornamelijk met zijde bloemen en zijde planten, omdat deze nauwelijks van echt zijn te onderscheiden.

Groene Wanden

Tover uw saaie muren en wanden om tot een groene oase met een plantenwand. De mogelijkheden zijn haast onbeperkt. Zelfs de meest creatieve ideeën zijn mogelijk, ongeacht de vorm of de locatie. Een groene plantenwand zal rust scheppen en de eyecatcher zijn binnen uw gebouw. Planten aan de muur binnen zijn niet alleen mooi, maar dagen door de luchtzuiverende werking bij aan een aangenaam binnenklimaat. Tevens leveren groenwanden een belangrijke bijdrage aan de juiste luchtvochtigheid in een gebouw. Een plantenmuur filtert en vangt fijnstof en produceert zuurstof. Een ander voordeel van plantenwanden is de natuurlijke regeling van de luchtvochtigheid. Uiteindelijk leidt dit alles tot een afname in het ziekteverzuim onder werknemers.

Bekijk het project bij Kantoor hartje Amsterdam en Gemeentehuis Waalre voor een impressie van een groene muur. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met Bloei.

Kantoorplanten Amsterdam

Kantoorplanten Amsterdam: kleur en leven in uw kantoor

De leukste manier om kleur en leven in uw kantoor te brengen? Dat is met behulp van kantoorplanten Amsterdam. Naast dat kantoorplanten uw kantoor opfleuren, hebben planten een positieve invloed op het concentratievermogen en de productiviteit op de werkvloer. Bij Bloei Interieurbeplanting helpen we graag met het opstellen en het uitvoeren van een persoonlijk groenconcept. Afhankelijk van uw kantoor en uw wensen kunnen we aan de slag met diverse soorten planten, bloemen, bomen, plantenbakken en kleuren. Wij matchen het groenconcept bovendien met uw interieurstijl. Kies bijvoorbeeld voor een industriële look of laat een duurzaam thema optimaal tot zijn recht komen.

Kantoorplanten verhuur Amsterdam

Een interessante optie die wij u bieden is kantoorplanten verhuur Amsterdam. Op deze manier kunt u op een vrijblijvende manier kennis maken met ons groenconcept. Het grote voordeel is bovendien dat u flexibel bent en niet direct een investering hoeft te doen. Wilt u na afloop van de leaseperiode kiezen voor een andere groenvoorziening? Dat regelen wij graag voor u. Daarnaast is vervanging van de beplanting inbegrepen. Uiteraard kunt u na de leaseperiode er ook voor kiezen om de planten toch te kopen. Het huren van planten is mogelijk in de regio Amsterdam, Nijmegen en Eindhoven.

Kantoorplanten kopen Amsterdam

Tot slot bent u bij Bloei Interieurbeplanting aan het juiste adres voor kantoorplanten kopen Amsterdam. Door de planten te kopen, blijven deze uw eigendom. U heeft bovendien recht op garantie. Wilt u een groenontwerp laten maken voor uw kantoor? Of wenst meer informatie over ons en onze werkwijze? Raadpleeg dan de website of neem direct contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via de telefoon, e-mail, WhatsApp en het online contactformulier. Daarnaast kunt u ons en onze projecten volgen via social media. Ons team staat klaar om u op weg te helpen naar een groen en kleurrijk kantoor!

Lees meer

 

Planten Amsterdam

Op zoek naar planten Amsterdam?
Bent u op zoek naar planten Amsterdam voor op uw kantoor? Dan bent u aan het goede adres bij Bloei Interieurbeplanting. Ons team is creatief, enthousiast en helpt u graag bij het ontwerpen van een persoonlijk groenconcept. Wij kijken hierbij naar de uitstraling van uw kantoor en luisteren uiteraard goed naar uw wensen. Creëer bijvoorbeeld een opvallende groene muur, kies voor tropische planten of plaats een grote boom op een prominente plek. Ook het plaatsen van kunstplanten behoort tot onze mogelijkheden. Goed om te weten: wij bieden u de optie om planten te huren of te kopen.

Waarom kiezen voor planten verhuur Amsterdam?
Kiezen voor planten verhuur Amsterdam biedt diverse voordelen. Allereerst betekend het huren van planten dat u niet direct een grote investering hoeft te doen. Daarnaast bent u door het huren van planten flexibel. Als u bijvoorbeeld in een tijdelijk kantoorpand zit, vaak wilt veranderen van inrichting of eerst wilt bekijken hoe planten bevallen is het ideaal om de planten te leasen. Vervanging van de beplanting is inbegrepen tijdens de leaseperiode. Heeft u interesse in plantenverhuur? Kijk dan rond op onze website om inspiratie op te doen of contacteer ons direct voor meer informatie.

Planten kopen Amsterdam bij Bloei Interieurbeplanting
Tot slot kunt u planten kopen Amsterdam bij Bloei Interieurbeplanting. Deze investering zal zijn geld dubbel en dwars waard zijn. Wist u bijvoorbeeld dat planten bijdragen aan een gezonde en productieve werkomgeving? Daarnaast creëert u met groen een duurzame en hippe uitstraling. Als u planten bij ons koop, geniet u van garantie. Samen zorgen we er voor dat u lang plezier heeft van de planten op uw kantoor. Heeft u zelf geen groene vingers of geen tijd om het onderhoud bij te houden? Ook dan bieden we u de helpende hand. Zo kunnen wij elke maand langskomen om de planten te verzorgen. Voor vragen of om direct planten te huren of te kopen, contacteert u ons via de e-mail, telefoon, WhatsApp of het contactformulier!

Lees meer

Interieurbeplanting Den Haag

De manier om uw werkplek een groene en duurzame uitstraling te geven? Dat is met behulp van Bloei Interieurbeplanting. Bij Bloei Interieurbeplanting Den Haag zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen van een groenconcept voor op uw kantoor. Wij luisteren hierbij uitgebreid naar uw wensen en maken altijd een concept dat perfect aansluit bij uw bedrijf. Zo kunnen we een moderne groene moswand creëren, gaan voor een rustgevende sfeer of kiezen voor planten die onderhoudsvrij zijn. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan eens de projecten die wij reeds voor onze klanten hebben uitgevoerd.

De voordelen van interieurbeplanting verhuur Den Haag

Een van de opties die we u bij Bloei Interieurbeplanting bieden is interieurbeplanting verhuur Den Haag. Dit houdt in dat u niet direct een grote investering hoeft te doen maar wel direct kunt genieten van groen op uw kantoor. U heeft hierbij de keuze uit zowel planten als bomen en kunstplanten. Wij zorgen er voor dat de beplanting vervangen wordt indien nodig. Is uw leaseperiode voorbij? Dan heeft u de vrijheid om een andere groenvoorziening te kiezen, interieurbeplanting te kopen of onze samenwerking stop te zetten. U bent flexibel en behoudt hierdoor uw vrijheid, ook als u bijvoorbeeld in een tijdelijk pand werkt.

Interieurbeplanting kopen Den Haag bij Bloei Interieurbeplanting

Tot slot kunt u er voor kiezen om interieurbeplanting te kopen Den Haag bij Bloei Interieurbeplanting. Zo wordt de groenvoorziening uw eigendom en geniet u altijd van een garantie. Heeft u zelf geen groene vingers of weinig tijd om de planten te verzorgen? kies dan voor onderhoudsvrije planten of laat het onderhoud door ons uitvoeren. Op onze website leest u meer over de verschillende mogelijkheden of kunt u direct met ons in contact komen. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of meer informatie wilt over ons en onze diensten!

Lees meer

 

Planten Den Haag

Planten Den Haag voor op uw kantoor

Bent u op zoek naar planten Den Haag om uw kantoorruimte mee op te fleuren? Maak dan kennis met Bloei Interieurbeplanting. Wij zijn een enthousiast team gespecialiseerd in het ontwerpen van groenconcepten voor op uw kantoor. Bij deze groenconcepten kunnen wij gebruik maken van allerlei soorten planten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onderhoudsvrije planten, kunstplanten of tropische planten. Heeft u zelf bepaalde voorkeuren? Laat deze ons dan gerust weten. Uiteraard kunt u ons ook de vrije hand geven of inspiratie op doen via onze website. Hier vindt u foto’s van projecten die wij reeds hebben uitgevoerd.

Wij onderscheiden ons dankzij planten verhuur Den Haag

Bloei Interieurbeplanting onderscheidt zich van andere bedrijven door ook planten verhuur Den Haag aan te bieden. Dit houdt in dat u de planten voor bepaalde tijd huurt in plaats van koopt. Huren is ideaal als u in een tijdelijke pand zit, niet direct een grote investering wilt doen of wilt experimenteren met diverse groenconcepten. Na de leaseperiode, bent u namelijk geheel vrij om voor een andere beplanting te kiezen. Door de variatie en grote vrijheid, is planten verhuur natuurlijk ook ideaal voor bedrijven die vaak willen switchen qua interieur of de laatste trends op de voet willen volgen.

Interesse in planten kopen Den Haag?

Heeft u interesse in planten kopen Den Haag? Uiteraard bent u ook dan van harte welkom bij Bloei Interieurbeplanting. Wij verkopen diverse planten en andere groenvoorzieningen en kunnen tevens het onderhoud voor u verzorgen. Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten over onze mogelijkheden en diensten. Wij zijn bereikbaar via de e-mail, telefoon en het online contactformulier. Daarnaast kunt u natuurlijk rondkijken op onze website en social media accounts voor meer informatie of als u meer te weten wilt komen over onze projecten. Graag tot ziens bij Bloei Interieurbeplanting.

Lees meer

 

Interieurbeplanting Haarlem

Interieurbeplanting Haarlem: omdat groen op de werkvloer belangrijk is!

Groen op de werkvloer is belangrijk. Niet alleen omdat planten sfeervol zijn, maar ook omdat groen bijdraagt aan een productieve en gezonde werkomgeving. Bij Bloei Interieurbeplanting bent u aan het juiste adres voor interieurbeplanting Haarlem en omgeving. Bij ons kunt u planten huren of kopen én kunt u terecht voor een groenconcept op maat. Kies bijvoorbeeld voor een mosmuur, tropische planten of een mooie boom. De mogelijkheden zijn eindeloos en kunnen precies worden afgestemd op uw bedrijf en wensen. Ook kunstplanten of onderhoudsvrij groen zijn een mogelijkheid die wij u bieden.

Wat is interieurbeplanting verhuur Haarlem

Interieurbeplanting verhuur Haarlem houdt simpelweg in dat u de planten en groenvoorzieningen huurt in plaats van koopt. Hierdoor doet u niet direct een grote investering, maar geniet u wel van een groene werkomgeving. Na de leaseperiode bent u vrij om het contract stop te zetten, te kiezen voor een andere groenvoorziening of de planten alsnog aan te schaffen. Het verhuur van planten is voor veel bedrijven een interessante keuze vanwege de vrijheid en flexibiliteit die deze optie u biedt. Neem voor meer informatie over het huren van planten gerust contact met ons op.

Interieurbeplanting kopen Haarlem bij Bloei Interieurbeplanting

Tot slot bent u bij Bloei Interieurbeplanting natuurlijk welkom voor interieurbeplanting kopen Haarlem. Maak gerust een afspraak met ons als u een advies wilt ontvangen over een groenconcept voor uw bedrijf. Wij denken graag met u mee. Om een goed beeld te krijgen van de projecten die wij hebben uitgevoerd kunt u tevens een kijkje nemen op onze website of social media accounts. Hier plaatsen we regelmatig foto’s en verhalen over ons werk. Neem tot slot contact met ons op als u vragen heeft of direct planten wilt kopen of huren. Via de e-mail, telefoon of het contactformulier bereikt u ons snel en eenvoudig.

Lees meer

 

Moswand

Fleur een kille ruimte op met een moswand

Bent u op zoek naar een manier om een kille ruimte of een saaie werkplek op te fleuren? Kies dan voor een moswand! Met een moswand creëert u een opvallende, groene muur die uw bedrijf een unieke touch geeft. Naast dat deze groene muur sfeervol is, verbetert mos de akoestiek binnen uw bedrijf. Zo zullen uw collega’s of werknemers minder last hebben van rumour en omgevingsgeluiden. Bang voor het onderhoud hoeft u niet te zijn. Een moswand heeft vrij weinig onderhoud nodig en blijft vaak jaren mooi. Deze investering is zijn geld dus dubbel en dwars waard!

Moswand kantoor volgens uw wensen

Een moswand kantoor kan precies worden aangepast aan uw wensen. Zo heeft u de keuze uit verschillende soorten mos, verschillende kleuren mos en verschillende ontwerpen. Ga bijvoorbeeld voor een vrij strakke groene muur of creëer juist een speels en natuurlijk effect. Een leuk alternatief voor de moswand is eventueel een groene wand. Een groene wand bestaat vaak uit verschillende soorten planten, wat een bijzonder effect geeft. Kijk gerust eens rond op onze website als u voorbeelden wilt vinden van de moswanden en groene wanden die wij kunnen realiseren op uw kantoor.

Interesse in een moswand kopen?

Heeft u interesse in een moswand kopen voor op uw kantoor? Neem dan gerust contact met ons op. Wij maken graag een persoonlijk groenconcept voor u. Wij denken bovendien met u mee over de mogelijkheden en beantwoorden al uw vragen. Voor meer informatie kunt u natuurlijk ook een kijkje nemen op onze website of social media. Goed om te weten: ook voor het onderhoud van de moswand bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u de optie om het onderhouden te verzorgen op regelmatige basis. U bent hierdoor verzekert van een groene muur die er altijd even perfect bij staat!

Lees meer

 

Plantenmuren

Plantenmuren zijn een eyecatcher binnen uw bedrijf

Uw receptie, kantoor, kantine of wachtkamer opfleuren doet u met behulp van plantenmuren. Deze groene wand vormt een echte eyecatcher en draagt bovendien bij aan een gezonde werkomgeving. Bent u bang dat een plantenmuur veel onderhoud vereist? Dan kunnen wij bij Bloei Interieurbeplanting u gerust stellen. Afhankelijk van de planten die u kiest, hoeft een plantenmuur namelijk niet veel onderhoud te kosten. De groene wand kan bovendien jaren lang mooi blijven. Bij Bloei Interieurbeplanting maken we graag een groenconcept op maat, kunt u planten huren of kopen én u kunt eventueel het onderhoud door ons laten uitvoeren.

Plantenmuur verhuur: als u niet direct wilt investeren

Plantenmuur verhuur is een interessante optie als u niet direct wilt investeren in groen. U behoudt bovendien de vrijheid om na de leaseperiode voor een ander groenconcept te kiezen of het contract stop te zetten. Bent u tijdens de leaseperiode verknocht geraakt aan uw groene muur? Dan kunt u natuurlijk alsnog er voor kiezen om de planten te kopen. Goed om te weten: naast dat u bij ons een plantenmuur kunt huren, verhuren wij ook bomen, planten en kunstplanten. Deze optie is beschikbaar in de regio’s Amsterdam, Nijmegen en Eindhoven.

Plantenmuur kopen bij Bloei Interieurbeplanting

Wilt u een plantenmuur kopen of huren? Neem dan direct contact op met Bloei Interieurbeplanting. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheid en kunnen een groenconcept op maat opstellen. Ons deskundige en enthousiaste team is bereikbaar via de telefoon, e-mail, WhatsApp en het online contactformulier. Wilt u graag inspiratie op doen? kijk dan eens rustig rond op onze website. Hier leest u meer over ons en kunt u voorbeelden bekijken van projecten die wij hebben uitgevoerd. Wellicht ziet u direct een groene muur of andere groenvoorziening die ook prachtig zou staan op uw kantoor!

Lees meer

 

Bedrijfsplanten

Bedrijfsplanten brengen leven op kantoor

Bedrijfsplanten brengen leven op uw kantoor. Met deze sfeermakers maakt u van uw kantoor een moderne, duurzame en gezellige werkplek. Daarnaast helpen kantoorplanten om de lucht te zuiveren. Een schone lucht heeft een positieve invloed op het concentratievermogen van uw werknemers en zal –op de lange termijn- het ziekteverzuim verlagen. Bij Bloei Interieurbeplanting helpen we u graag bij het uitzoeken van bedrijfsplanten, bomen of zelfs een compleet groene muur. Wij ontwerpen een groenconcept op maat en kunnen u adviseren over de mogelijkheden. Heeft u zelf wensen? Wilt u bijvoorbeeld graag planten die weinig onderhoud nodig hebben? Laat het ons dan gerust weten.

Bedrijfsplanten verhuur bij Bloei Interieurbeplanting

Een interessante optie die wij u bieden is bedrijfsplanten verhuur. In plaats van dat u de planten direct aanschaft, kunt u bij ons de planten huren voor een bepaalde periode. Na deze periode kunt u kiezen voor een compleet andere groenvoorziening, de planten alsnog kopen of het contract opzeggen. Het huren van bedrijfsplanten geeft u veel vrijheid en flexibiliteit. Ideaal als u niet direct een grote investering wilt doen, in een tijdelijk pand aan het werk bent of vaak wisselt van interieur. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Het huren van planten is mogelijk in de regio’s Amsterdam, Eindhoven en Nijmegen.

Meer informatie over bedrijfsplanten kopen of huren?

Tot slot kunt u natuurlijk bij ons ook direct bedrijfsplanten kopen. Wilt u meer informatie over ons en onze diensten? Kijk dan eens rond op onze website. Online kunt u tevens foto’s vinden van projecten die wij hebben uitgevoerd. Laat u hierdoor inspireren en ontdek de mogelijkheden voor op uw kantoor. Bent u enthousiast geworden? Dan kunt u ons team natuurlijk ook direct bellen, e-mailen of benaderen via het contactformulier. Wij beantwoorden graag al uw vragen of kunnen direct beginnen met het maken van een groenconcept voor uw bedrijf. Tot ziens bij Bloei Interieurbeplanting.

Lees meer

 

Groene wand

Breng kleur en leven op kantoor met een groene wand

Een groene wand is misschien wel de leukste manier om meer kleur en leven in uw kantoor te brengen. Naast dat de wand een echte eyecatcher is, biedt groen op de werkvloer nog veel meer voordelen. Zo helpen planten om de lucht te zuiveren en zorgen ze voor een productieve en gezonde werkomgeving. Heeft u interesse in het creëren van een groene wand? Maak dan kennis met Bloei Interieurbeplanting. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van groenconcepten voor op kantoren. Wij luisteren naar uw wensen en bieden u altijd een op maat gemaakt plan.

Kies voor een groene wand kantoor

Een groene wand kantoor kan volledig volgens uw wensen worden ontworpen. Kies bijvoorbeeld zelf het soort planten, laat uw logo op de muur verwerken of kies voor een moswand. Een moswand heeft als voordeel dat hij weinig onderhoud nodig heeft en lang mooi blijft. Goed om te weten: bij Bloei Interieurbeplanting kunnen we tevens het onderhoud van de groene wand voor u verzorgen. Zo heeft u geen omkijken meer naar de planten en groene muur. Daarnaast kunt u bij ons natuurlijk ook terecht voor andere kantoorplanten, interieurbeplanting en bomen. Geef gerust uw wensen door, wij maken vervolgens graag een groenconcept voor uw bedrijf.

Groene wand kopen bij Bloei Interieurbeplanting

Een groene wand kopen doet u bij Bloei Interieurbeplanting. Wilt u liever niet direct een grote investering doen? Ontdek dan onze mogelijkheden om planten te huren. Planten huren is de ideale optie als u kennis wilt maken met onze service. Daarnaast behoudt u flexibiliteit en vrijheid door voor deze optie te kiezen. Voor meer informatie verwijzen we u graag naar onze website, social media accounts of onze klantenservice. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of direct een groenconcept wilt laten maken voor uw kantoor. Wij zijn bereikbaar via de telefoon, e-mail, WhatsApp en het online contactformulier.

Lees meer